Avustustoiminta

Tukiyhdistys käyttää Hilkka Aaltosen testamenttilahjoitusta vuosittain toiminta-alueensa kehitysvammaisten hyväksi sekä vuosittain laadittavaan toimintasuunnitelmaan että avustussääntöön perustuen. Yhdistys on myös sitoutunut tukemaan alueensa Special Olympics-urheilijoita.

Testamenttilahjoituksen periaatteet ovat:

”Testamenttivarat käytetään seudun kehitysvammaisten koulutukseen ja opiskelujen tukemiseen esimerkiksi tukemalla kehittävien koneiden ja välineiden hankintaa sekä virkistykseen järjestämällä esimerkiksi matkoja ja vapaa-ajan harrastustoimintaa.”

Yhdistyksen toiminta-alueella asuvat kehitysvammaiset sekä heidän yhteisönsä (esimerkiksi koulu, asumisyksikkö, harrastusporukka yms.) voivat hakea rahallista avustusta tukiyhdistyksen vuosikokouksen 10.6.2020 tekemän avustussääntöpäätöksen mukaisesti. Avustushakemukset käsitellään hallituksen kokouksissa, joita on vuoden aikana 6.  Avustussäännön perusteella myönnettävää rahallista avustusta on käytössä vuonna 2020 yhteensä 5 000 euroa syyskokouksen 2019 päätöksen perusteella.

Mikäli sinulla tai yhteisölläsi on avustustarve koulutukseen, opiskeluun tai virkistykseen liittyen, voit tehdä avustushakemuksen oheisella lomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää sivun alaosasta löytyvää tulostettavaa lomaketta.

Avustushakemus

*
*
*
*
*
*
*

Hakemus käsitellään seuraavassa mahdollisessa hallituksen kokouksessa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Paperille tulostettava avustuslomake

PDF-tiedostoAvustushakemus.pdf (86 kB)
Avaa linkki, tulosta, täytä avustushakemus ja toimita se hallitukselle -- joko jollekin hallituksen jäsenelle tai sitten osoitteeseen: Tarmo Lahtinen, Antintie 73, 27510 Eura.