Soveltava jalkapallo

Soveltava jalkapallo on Euran Pallon ja Euran Seudun Kehitysvammaistentuki ry:n yhdessä pyörittämää jalkapalloharrastusta erityisryhmään kuuluville. Se on tarkoitettu kaiken ikäisille tytöille ja pojille, sekä miehille että naisille. Tasoon ja kotipaikkakuntaan katsomatta. Tällä hetkellä meitä on soveltavassa jalkapallossa 10-18 henkilöä.

Soveltava jalkapallo aloitettiin vuoden 2015 syksyllä, jolloin Euran Pallo järjesti pilottijakson kaikille innokkaille liikkujille ja toiminta sai tuosta jatkoa. Soveltavassa jalkapallossa ohjaajina toimivat Euran Pallon omat koulutetut nuoriso-ohjaajat. 

Syksyllä 2022 soveltavassa jalkapallossa otettiin kehitysaskel ja omana valmentajana aloitti Euran Pallon valmentajakoulutuksen saanut ja itsekin 3 vuotta Euran Pallossa pelannut Julia Aro.

Harjoituksissa käydään läpi jalkapallon perusteknisiä asioita aina kuljettamisesta syöttämiseen. Harjoituksissa laitetaan myös peli pyörimään.

Toimintamme jatkuu ympäri vuoden. Talviaikaan pelataan futsalia sisällä ja lumien sulettua siirrymme pelaamaan jalkapalloa ulos.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan soveltavaan jalkapalloon, niin ole rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajaan Tanja Aroon.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Tanja Aro, taaro81@gmail.com,  puh. 0503366081

Katso myös Soveltavan jalkapallon joukkue FcSiniset